Miniondernemingen en studentenbedrijven stellen zichzelf voor aan hun aandeelhouders

28/11/15 om 21:36 - Bijgewerkt op 29/11/15 om 08:55

Bij het begin van een nieuw schooljaar engageren tal van jongeren zich om een minionderneming of studentenbedrijf uit de grond te stampen.

Bij Prizma Campus College en op Campus IdP tonen heel wat jongeren dit jaar opnieuw hun economisch kunnen. Alle aandeelhouders werden afgelopen dinsdag op het Izegemse stadhuis verwacht. Het was schepen van Onderwijs Kurt Himpe (N-VA) die afgelopen dinsdagavond de officiële aandeelhoudersvergadering mocht openen. In zijn speech prees hij de jongeren omwille van hun ondernemingszin en de begeleiders voor hun geduld en steun. "West-Vlaanderen deed het de afgelopen jaren goed op economisch vlak en wij horen daar met Izegem zeker bij", wist de schepen. "Firma's als Moderna, Televic, Durlet en Skyline Communications zetten onze stad op de economische kaart en daar zijn we als stadsbestuur uiteraard blij om. Dat jonge mensen nu willen proeven van het ondernemerschap, kan alleen maar een troef zijn voor hun latere carrière. Ik wens hen alle succes toe!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!