Mezzanine in Koksijdse kleuterklas officieel voorgesteld

Onderaan van links naar rechts: Christophe D'alleine (echtgenoot leerkracht), Franky Dorme (directeur VTI), Jan Andries (directeur De Ark), Marika De Block (leerkracht De Ark), Hannes Delie (echtgenoot leerkracht), Etienne Becuwe (lid schoolbestuur), Danny De Smet (lid schoolbestuur), Emmanuel Claeys (leerkracht VTI), Koen Van Belle (technisch adviseur houtbewerking VTI), Renaat Debruyne (vader leerkracht).Bovenaan van links naar rechts: Leden van de vriendenkring: Frederique Everaert, Frederick D'alleine (voorzitter), Ann-Sophie Vanhaecke (secretaris), Nele Bekaert, Johan Wittevrongel, Wim Desaever, Leerkrachten van De Ark: Griet Debruyne, Scarlett Vyvey, Silke Verbesselt, Ilse Stekelorum. © JT
Redactie KW

Op donderdag 30 november om 19.00 uur was er de officiële opening van de mezzanine in de 2de kleuterklas van de Vrije Basisschool De Ark, afdeling Helvetiastraat 28.

De mezzanine is een verdieping uit hout die het mogelijk maakt meerdere hoeken in de kleuterklas te maken. De mezzanine werd gedurende één jaar door leerlingen van het VTI-Veurne gemaakt en werd in november in de klas geplaatst. Enkel het materiaal moest betaald worden en dit werd door de Vriendenkring van de school bekostigd. Veel vrijwilligers gaven de mezzanine een kleurtje.

Dit project is ook een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen basisonderwijs en secundair onderwijs. Om iedereen te bedanken, werd een ‘inhuldiging’ met een receptie gehouden. De Vriendenkring van de school, een delegatie van het VTI, een vertegenwoordiging van het schoolbestuur, enkele leerkrachten van De Ark en de klasjuf Griet Debruyne werden uitgenodigd. Natuurlijk kunnen de kleuters nu al genieten van hun extra verdieping. Hun ouders werden op een ander moment uitgenodigd om de mezzanine te komen bezichtigen.

(JT/foto JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier