Manon toont haar talent

Redactie KW

De jeugddienst van Bredene en heel wat jongeren zijn op zoek gegaan naar kandidaten voor Bredene’s got Talent.

Een wedstrijd voor jongeren maar vooral door jongeren. Er werden auditiedagen georganiseerd en uiteindelijk konden 10 finalisten zich voorbereiden voor de grote Bredene’s got Talent-finaleshow op zondag 16 augustus in het MEC Staf Versluys. De zaal zat goed vol met 400 toeschouwers.

In de laatste ronde bleven drie kandidaat-winnaars over: Yonith Delange (11) bracht een sfeervolle breakdance naar voor die heel goed gesmaakt werd door het publiek. Mahé Van Der Schueren (13) bracht moderne dansnummers gecombineerd met turnen van zeer hoog niveau. Tot slot kon Manon Haesebroeck (13) met liedjes van Birdy ‘The A Team’, ‘Read all bout it’ van Emily Sandé en ‘Flashlight’ van Jessie J. de felbegeerde beker mee naar huis nemen.

“Mijn vriendinnen vonden dat ik supergoed kon zingen en nu Bredene deze wedstrijd organiseerde, moedigden zij mij aan om mee te doen. Maar eigenlijk durfde ik niet. Toch konden de jeugdopbouwwerkster Sofie Demeere en diensthoofd jeugddienst Katie Van de Weghe mij overtuigen om in te schrijven voor deze talentenwedstrijd. Nu mijn mama mij hier hoorde zingen, heeft zij geweend van blijdschap, zij vond het supermooi. Nu ik hier gewonnen heb, ben ik overtuigd dat ik toch kan zingen ook al ben ik nog heel jong. Samen met het paardrijden zal ik dit blijven doen en we zien wel wat er van komt. Een droom zou uitkomen mocht ik later zangeres kunnen worden want ik zing heel graag”, besluit Manon.

(JC – foto JC)

Lees meer in De Zeewacht van vrijdag 21 augustus

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier