Make-A-Wish maakt droom van 7-jarige Elise uit Kachtem waar

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

De 7-jarige Elise Godderis uit Kachtem zal zich zaterdag 22 oktober ongetwijfeld nog lang herinneren. Haar grote droom om voor een dag prinses te zijn met aansluitend een groot prinsessenfeest, ging in vervulling.

Mama Cinthy en papa Karl bewaarden het geheim tot op de dag dat de vrijwilligers van Make-A-Wish voor de deur stonden. In een indrukwekkende K3-regenbooglimousime troonde Elise samen met haar ouders en zus Amelie richting kapper en grimeur. Daarna kreeg Elise haar op maat gemaakte prinsessenjurk, die ze overigens mag houden.

Na een workshop chocoladefiguren en pralines maken, werd ze richting kasteel van Rumbeke gebracht. Een grote erehaag met klasgenoten, vrienden en familie verwelkomde haar hartelijk met rozenblaadjes. Hierna volgde er een feest met heel wat lekkers. “Ik vond het een hele fijne dag en vooral de clown het leukste”, aldus Elise. Ook mama Cinthy getuigt: “We zijn heel tevreden en verrast door dit gebeuren.” Eind april werd Elise ziek. Nog steeds kan ze geen volledige schoolweek naar de klas, het tweede leerjaar in de Vrije Basisschool Sint-Vincentiusschool in Kachtem.

Al 25 jaar vervult Make-A-Wish hartenwensen van kinderen die vechten tegen een ziekte. Op die manier hopen ze de kinderen en hun familie hoop, sterkte en vreugde te bezorgen. (BC)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare en Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier