Leerlingen zetten in Izegem festival op met TMF Stressfactor

Foto Frank
Redactie KW

De leerlingen van Prizma Campus Idp en Middenschool Izegem zetten de paasvakantie feestend in. De twee scholen mochten een hele middag een echt festivalgevoel opsnuiven.

TMF StressFactor streek neer op de speelplaats met artiesten als Not So Much, WahWahsda en Mark With a K. “Het festival is een concept van TMF waarbij leerlingen leren hoe ze een festival op poten moeten zetten en wat daar allemaal bij komt kijken”, zegt Silke Reekmans van TMF. “Ze werken al enkele maanden actief mee aan het festival door een affiche samen te stellen, de artiesten te begeleiden, security te regelen, eet- en drankbonnen te verkopen, een draaiboek op te stellen en nog zo veel meer. TMF StressFactor is niet alleen een namiddag boordevol plezier, maar het is ook een zeer leerrijke ervaring voor de organiserende leerlingen.”

De leerlingen brachten de namiddag niet door in hun klaslokalen, maar ze genoten van de verschillende optredens van bekende Belgische artiesten en deden zich tegoed aan de drank- en eetstandjes, toffe wedstrijden en tal van andere leuke randanimaties.

(MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier