Laser-shoots, danspartijen en een heerlijke receptie op de 100 dagen in Izegem

Op de foto had klas 3 gekozen voor een outfit verwijzend na de Arabische cultuur. © (Foto CLY)
Philippe Verhaest

Vandaag stond in Izegem de 100 dagen op het programma. Voorlopig een vlekkeloze editie met amper overlast voor de inwoners van Izegem.

Geen met confetti bestrooide straten of luidruchtige groepjes op stap. De twee campussen waar de 100 dagen plaatsvond, hielden de viering binnen de gebouwen van hun eigen campus. Wij gingen alvast even de sfeer opsnuiven in Prizma campus college van Izegem waar het tegen de middag eigenlijk nog heel rustig aan toe ging.

Hans Vanwynsberghe, de voorzitter van het honderddagen feestcomité lichtte het feestprogramma even toe. “Wij hebben het honderddagen feestprogramma samen met de leerlingen uitgedokterd. Het gaat om een totaal van 115 leerlingen verspreid over vijf klassen. Elke klas had een eigen thema uitgewerkt en ook hun outfit verwees naar ook naar het gekozen thema. De dag werd gestart met het afleggen van een speciaal parcours door de school. Elke verdieping van blok B was door een klas versierd.”

“Na de wandeling wachtte een heerlijk ontbijt gevolgd door een danspartij in de speelzaal. Er was ook een heerlijk optreden van een hypnotiseur gevolgd door een alcoholvrije receptie. Op de middag waren er frietjes voor iedereen gevolgd door laser shooting voor alle groepen. Daarvoor trokken de leerlingen naar verschillende locaties. Best een heel leuke dag voor de zesdejaars die zich voor een laatste keer echt mochten uitleven op school.”

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier