Knokke-Heist lanceert vakantiejobkrant

02/04/17 om 16:32 - Bijgewerkt om 16:32

Jobstudenten zijn een onmisbare schakel voor de handel en wandel in een toeristische gemeente als Knokke-Heist. Toch is het niet altijd evident voor handelaars en horeca-uitbaters om jobstudenten te vinden. Het Knokse gemeentebestuur wil daar iets aan doen.

Knokke-Heist lanceert vakantiejobkrant

Jobstudenten zijn tijdens het toeristisch seizoen onmisbaar. © Daniel Rys

De gemeente Knokke-Heist zette het licht op groen voor een eerste editie van een vakantiejobkrantje. Hierin vind je als geïnteresseerde student op zoek naar een bijverdienste, een brede waaier aan boeiende studentenjobs. De krantjes worden uitgedeeld in de secundaire scholen in Knokke-Heist en Zeebrugge. In het weekend werden ze ook verdeeld aan de stations van Heist, Duinbergen en Knokke: telkens tijdens de aankomsturen van de trein in de namiddag.

Heb je nergens een krantje gekregen, maar heb je toch interesse? Dan kun je alle vacatures vinden bij de Dienst Communicatie, Alfred Verweeplein 1, 8300 Knokke-Heist, telefoon +32 (0)50 630 201.

Knokke-Heist lanceert vakantiejobkrant

© DM

(DM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!