Kleuters beleven onvergetelijke sport- en speldag in Vrije Basisschool Sint-Joris

13/07/17 om 12:00 - Bijgewerkt op 14/07/17 om 10:42

Vooraleer de kleuters van de Vrije Basisschool in Sint-Joris konden genieten van de welverdiende zomervakantie stonden er eind juni nog enkele leuke activiteiten op de kalender.

Kleuters beleven onvergetelijke sport- en speldag in Vrije Basisschool Sint-Joris

Eén van die activiteiten was een spel- en sportdag op dinsdag 27 juni voor alle kleuters. 's Morgens werd er van start gegaan met een gezamenlijk ochtendgymnastiekmoment. De kleuters kregen daarna de kans om met hun eigen fiets een parcours te volgen op de twee speelplaatsen. Elke klas kreeg ook de kans om te spelen in de grote speeltuin van de school. De klimrekken werden daarbij bijzonder goed benut. In de turnzaal werd dan weer een grote bewegingsomloop aangelegd onder begeleiding van bewegingsjuf Silke. In de kloostertuin was er ook nog een verrassing voorzien voor de kleuters. Er werden namelijk gratis springkastelen ter beschikking gesteld door het oudercomité Sint-Joris en de vzw Starttohelp. Voor de kinderen was dit een fantastische afsluiter.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!