Kleuterkoppel getrouwd op vrijdag de dertiende

Redactie KW

Jelle en Axana, twee kleuters uit BS ‘De Ster’ in Poperinge, traden op vrijdag 13 februari in het huwelijksbootje.

Naast zijn drukke carrière als fulltime derde kleuter vond Jelle het hoog tijd om de liefde van zijn leven ten huwelijk te vragen.

Het werd al een tijdje aangekondigd. Axana was de nieuwe liefde in het leven van Jelle. Een roddel die ook de Juf van K3 bevestigt. Na een eerder turbulent liefdesleven, vond Jelle het meisje van zijn leven. Verder twitterde de jonge man veelbelovend: ‘Mijn hart is voor jou, o mijn Axana, wild en zacht als de ochtenddauw.’ Meteen speculeerden de juffen over een mogelijk huwelijk tussen de twee.

Kleuterkoppel getrouwd op vrijdag de dertiende


En op 13 februari was eindelijk zover! Het huwelijk werd voltrokken in de voormiddag om 9u30 in het mooie stadhuis van Poperinge en dit door niet minder dan schepen Loes Vandromme. Naast enkele eregasten, zoals mevr. Viaene, directie BS ‘DeSter’, waren ook de juffen en collega’s van het gelukkige paar uitgenodigd.

Kleuterkoppel getrouwd op vrijdag de dertiende


De receptie vond plaats in de lokalen van BS De Ster met de andere kleuters waar de kinderchampagne en de hapjes rijkelijk vloeiden en verorberd werden. We wensen het gelukkig paar alvast veel liefde toe!

(MD – Foto’s Michaël Depestele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier