Kleurrijke nieuwe speelplaats voor kleuters van Don Boscoschool in Waregem

Redactie KW

Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar heeft gastvrouw juf Nancy Vanhoucke in gezelschap van haar collega’s en directeur Eddy Nuyttens de volledig vernieuwde speelplaats voor de kleuters van de Don Boscoschool op De Biest officieel geopend.

De speelplaats kwam er na twee maanden werk door de kleuterjuffen Nancy, Sofie, Patsy en Sonia en hun respectievelijk echtgenoot. Takachi Vandeputte, de man van juf Nancy Vanhoucke, ontwierp het volledig plan van de nieuwe speelplaats. Dinsdagmorgen werd alles officieel in gebruik genomen onder bijzonder ruime belangstelling van de ouders van de 81 kleuters. De grijze kleuren maakten plaats van kleurrijke tinten en ook de speeltuigen kregen een nieuw laagje verf. Ook de ruime groententuin en tuinhuisje kregen een vernieuwing.

Het was kleuter Louise die samen met directeur Eddy en gastvrouw Nancy, na het voorlezen van een gedichtje over het tot stand komen van deze nieuwe speelplaats, het lintje officieel doorknipte terwijl witte ballonnen werden opgelaten om alles officieel te maken.

(YVW/foto HDV).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier