Jongeren eisen geld terug nadat fuif met Lil Kleine in Oostende is afgelast

Redactie KW

WKND Events beloofde op 9 februari topartiesten, zoals de Nederlandse rapper Lil Kleine. “Maar de fuif gaat niet door én we krijgen ons geld niet terug. Schandalig! En de organisator bereiken, is al helemaal onmogelijk”, foeteren de slachtoffers.

‘WKND invites Lil Kleine, SBMG, Jairzinho & Dyna’ liet de voorbije weken honderden jongeren uitkijken naar 9 februari. Vooral de Nederlandse rapper Lil Kleine is enorm populair en zou – zo beloofde de organisatie – in de Hippodroom van Oostende een spetterend optreden geven. Wie er vroeg bij was om tickets te kopen, betaalde 25 euro zonder extra kosten. Voor heel wat fans hét sein om meteen in actie te schieten. Vlak voor het weekend kregen ze evenwel een koude douchte te verwerken. “De fuif is wegens omstandigheden geannuleerd”, laat de organisatie weten op haar Facebookpagina. Volgens hen is er plots te weinig geld om op voorhand de artiesten te betalen. Maar: wie al een ticket aanschafte, krijgt het geld niét terug.

De organisatie komt met een – volgens de jongeren – flauw alternatief. “Hou jullie tickets bij. Op een volgend evenement mogen jullie gratis binnen”, klinkt het. Ondertussen probeerden al talloze gedupeerden – die tussen de 25 en 60 euro betaalden voor een ticket – zonder succes de organisatie te bereiken. Hoewel de berichten op sociale media als ‘gelezen’ worden gezet, komt er geen respons. Een telefoonnummer is al helemaal niet te vinden. Als de situatie blijft duren, zeggen heel wat jongeren naar de politie te zullen stappen wegens oplichting.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier