Jeugdhuis De Hobbit in Zwevezele viert 35ste verjaardag

De bestuursleden Gill Van Bruwaene, Jorre Jodts, Niels Kuylle, Rinus Degroote, Sander Cauwelier, Andres Huvaere, Edward Vanhove, Vincent Dejonckheere, Mattias Bonami, Ian Deweerdt, Hannes Vermoortele en voorzitter David Carrein van jeugdhuis De Hobbit in Zwevezele pakken uit met een heus feestweekend. (Foto KDV)
Redactie KW

De Hobbit ziet het groots dit jaar. Naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van het Jeugdhuis pakt het bestuur van De Hobbit met een uitgebreid feestweekend uit.

De bestuursleden Gill Van Bruwaene, Jorre Jodts, Niels Kuylle, Rinus Degroote, Sander Cauwelier, Andres Huvaere, Edward Vanhove, Vincent Dejonckheere, Mattias Bonami, Ian Deweerdt, Hannes Vermoortele en voorzitter David Carrein pakken uit met een feestweekend van donderdag 1 mei tot zaterdag 3 mei.

Op donderdag 1 mei stelt De Hobbit het podium van cultuurcentrum De Wissel ter beschikking van enkele locale zangtalenten zoals Jaron Roose en Nicolas Vlaeminck. Als kers op de taart komt Sam Gooris om 23 uur voor een spetterend optreden en aansluitend gaat het feest nog even door. Op vrijdag 2 mei vindt dan een DJ Battle plaats. Verschillende deejays van de jeugdhuizen uit de streek (zoals Ardooie, Wingene en Pittem) nemen het op tegen elkaar. Als afsluiter nemen de ervaren dj’s Frenchzz & Avilla en Dennis Cartier het podium nog over voor een dj-set. De dj-avond start om 21 uur, eveneens in C.C. De Wissel. Om het feestweekend smakelijk af te sluiten, vindt er op zaterdag 3 mei ook nog een barbecue-avond plaats. Vanaf 17.30 uur kan men opnieuw in De Wissel terecht voor een uitgebreide barbecue.

(KD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier