Jan Vandekerckhove directeur biotechniek en paramedische beroepen bij Vives

Jan Vandekerckhove © ML
Redactie KW

De 53-jarige Oostendenaar Jan Vandekerckhove werd nieuwe directeur voor de campussen Brugge en Roeselare van hogeschool Vives.

Hij volgt daarmee Isabel Vanslembrouck uit Ruddervoorde op, die overkoepelend directeur onderzoek en dienstverlening wordt binnen de hogeschool.

Jan Vandekerckhove is van opleiding master in de Romaanse filologie aan de KU Leuven en geaggregeerde voor het secundair onderwijs. Sinds 1986 is hij verbonden aan het toenmalige HTI en KHBO campus Brugge, als docent en opleidingshoofd hotelmanagement.

Binnen Hogeschool VIVES was hij de voorbije twee academiejaren campusdirecteur Brugge-Oostende en tevens bevoegd directielid voor de dienst studentenvoorzieningen van de hogeschool.Nu wordt hij dus directeur van het studiegebied biotechniek en paramedische beroep. Hogeschool Vives telt 1.300 personeelsleden en 13.000 studenten in de basisopleidingen in zes studiegebieden. VIVES beschikt over campussen in zes steden in West-Vlaanderen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout.

(ML)

>> Meer info: www.vives.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier