Howest-studenten nemen frisse zeeduik in Blankenberge

Redactie KW

Donderdagnamiddag waagden meer dan 200 sportstudenten van hogeschool Howest zich aan de jaarlijkse Bibberduik in de Noordzee.

Dat het bijna winter is, hield de studenten Sport en Bewegen van hogeschool Howest donderdagnamiddag niet tegen om het koude zeewater te trotseren. Gekke outfits, een verfrissende duik en een lekker warme afterparty waren opnieuw de ingrediënten van deze vierde ‘Beestige Bibberduik’. Zo’n 220 studenten warmden zich eerst samen op aan de O’Neill Beachclub.

Teambuilding

De Bibberduik was de afsluiter van de bootcamp-stage in Blankenberge. De eerste- en tweedejaarsstudenten Sport en Bewegen maakten er de voorbije week kennis met intensieve en vernieuwende sporten als wackitball en slackline. “Zie het als een vorm van teambuilding voor onze studenten, die behalve gemotiveerde trainers/coaches ook goeie organisatoren leren te zijn. Achteraf volgt nog een leuke afterparty in de Beachclub waar we prima mee samenwerken”, zegt opleidingscoördinator Joktan Willem.

Howest-studenten nemen frisse zeeduik in Blankenberge

Een prettig zonnetje zorgde voor een opperbeste sfeer. “De beste editie tot nog toe“, klonk het bij de organisatoren. “Al valt die benaming ‘bibber’-duik door het zachte weer wel enigszins te relativeren.”

(WK – Foto’s WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier