Hotelschool Ter Duinen sleept de eerste prijs weg op internationale wedstrijd

Bart Vanrenterghem, Loic Vanderstadt,Vincent Pharazijn, Arnaud Vanhaeverbeke en Nadine Koster.
Redactie KW

Daarnaast wonnen de leerlingen ook de prijs van netheid en duurzaamheid.

Arnaud Vanhaeverbeke en Nadine Koster wonnen dinsdagmiddag de eerste prijs op de servicewedstrijd in de Nederlandse provinciestad Goes. Samen met Loic Vanderstadt en Bart Vanrenterghem van 7de Gastronomie afdeling eindigde Ter Duinen 2de in het algemeen klassement. Daarnaast wonnen de leerlingen ook de prijs van netheid en duurzaamheid. De vier laureaten werd geassisteerd door hun collega Vincent Pharazijn.

Op het menu stond onder andere tartaar van scheermesjes, tarbot met Noordzeekrab, aardpeer en bloemkool, als hoofdgerecht ‘in de zaal versneden’ konijn met wortel en savooikool en als dessert: bavarois van peer met kardemon. Ter Duinen boven dus in het Nederlandse Zeeland.

(CJK – Foto EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier