Hilde Crevits wakkert interesse voor techniek aan in Kuurnse school

15/11/14 om 19:17 - Bijgewerkt om 19:17

Bron: Kw

Vrijdag kwam Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits luisteren en kijken naar de evolutie van het STEM-project in de Centrumschool. Dit project wil de interesse van de leerlingen vanaf heel jonge leeftijd wekken voor wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Hilde Crevits keek ook toe hoe de kleuters en leerlingen enthousiast meededen in diverse workshops.

Directeur Koen Dierynck: "We waren heel blij om minister van Onderwijs en Viceministerpresident van de Vlaamse Regering Crevits in ons midden te kunnen verwelkomen. De Centrumschool stapte vorig schooljaar met een aantal proefscholen in het STEM-project. STEM staat voor de Engelse woorden Science, Technology, Engineering en Mathematics. Dit omdat te weinig jongeren tegenwoordig voor dergelijke technische opleidingen kiezen. In haar nieuwe beleidsnota onderstreept de minister het belang van dit STEM-actieplan. In het proefprojec...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!