Gullegemse Chiro Okido maakt eigen kampkrantje

24/07/17 om 15:20 - Bijgewerkt om 15:23

Chiro Okido uit Gullegem is sinds vorige week vrijdag tien dagen lang op bivak. Maar de thuisblijvers kunnen via een heuse kampkrant rustig meegenieten.

Gullegemse Chiro Okido maakt eigen kampkrantje

De jongens en meisjes van Chiro Okido houden via hun kampkrantje het thuisfront op de hoogte. © GF

Chitro is het Chirokrantje waarmee de jeugdbeweging dit werkjaar al een aantal keer uitpakte via Facebook. Nu de jongeren massaal in Trou de Bra zitten, vonden de Vee Bees (lees: de volwassen begeleiders) dat ouders, vrienden en sympathisanten die er niet bij konden zijn gerust de Chiro-avonturen wat mochten meebeleven. Zo lees je in de jongste uitgave onder meer dat enkele jongeren hun leven riskeerden toen de plaatselijke slagers op zoek gingen naar vers vlees, de rakwi's zich konden uitleven op een zeil met bruine zeep en dat leider Jorden afgelopen weekend jarig was.

Het krantje valt alleszins in de smaak. Dat merk je aan de vele reacties en likes. De avonturen van Chiro Okido lees je via https://www.facebook.com/chirogullegem/. (AV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!