Frituur Davy dankt klanten met cheque aan jeugd

Redactie KW

Tijdens de jaarmarkt op zaterdag 7 juni schonken Davy Vannieuwenhuyze en Melissa Buyse van Frituur Davy een cheque van 250 euro aan Chiro en KSA Bissegem voor de bouw van hun nieuwe jeugdlokalen.

Sinds september staat er bij frituur Davy een spaarpotje t.v.v. Chiro en KSA Bissegem. Davy en Melissa plaatsten dit spontaan. “In het begin kregen we daar veel reacties op, en stopten de mensen geld in het potje. Op de duur werden de mensen het gewoon. Als de mensen hun wisselgeld niet terugwilden, zeiden we – zodat iedereen het hoorde – we gaan het in de bus stoppen voor Chiro en KSA voor hun nieuwe gebouwen. Dat zorgde voor een kettingreactie van mensen die ook hun wisselgeld in de bus stopten.”

Davy en Melissa vinden dat hun klanten wel mogen weten waar hun geld naar toe gaat, en daarom nodigden ze Chiro en KSA Bissegem uit voor de overhandiging van de cheque. “We willen onze klanten een goed gevoel geven dat ze de jeugdbewegingen hielpen steunen.” In de spaarpot stak 203 euro, en frituur Davy rondt dat bedrag af naar 250 euro. “Het wordt zeker niet de laatste spaarpot, we blijven dit doen ten voordele van de Bissegemse jeugdbewegingen”, luidt het.

(EDB – foto EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier