Feestje voor het goede (voetbal)doel in Aarsele

Redactie KW

Enkele beloften en spelers van de U23-leeftijdsgroep bij KFC Aarsele staken de koppen bij elkaar om aan middelen te komen voor nieuwe uitrusting en materiaal. Een nieuw feestconcept kwam uit de bus.

Voetbalclub KFC Aarsele speelt momenteel in de derde provinciale afdeling. De club heeft een brede jeugdwerking waaruit af en toe initiatieven voortvloeien. Zo ook bij de spelers van U23 en de beloften. Omdat zij behoefte hebben aan nieuw materiaal, gingen ze op zoek naar een leuk evenement dat hen een duwtje in de rug moet geven. Een van de initiatiefnemers is Dentergemnaar Guillaume Danneels.

Selected

“Na een training besloten we om sponsors te mobiliseren en hen te bedanken met een feestje. Samen met een pak medespelers zetten we daar onze schouders onder: Dries Van Der Straeten, Thijs De Vrieze, Matthieu Desloovere, Dieter Van Der Straeten, Carlo Waelens, Bram Snauwaert, Matthias De Witte, Bram Lobbens en mezelf organiseren op zaterdag 14 februari onze eerste Selected.”

Wat mogen bezoekers verwachten? “Het wordt een niet-alledaags feestje. Vooreerst willen we onze sponsors uitgebreid in de picture zetten. Anderzijds willen we onze bezoekers een feestelijke avond geven, volledig in het teken van blauw-rood, onze clubkleuren. En voor de muziek kunnen we ook in eigen rangen kijken: Carlo Waelens doet zijn duit in het zakje met een dj-set van zijn Mr. Piedie & The Stereobird. We verwelkomen ook Divino & Braxx en Mitch.”

(PJD – foto PJD)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier