Feestelijk welkom voor prinses Helena

Helena kreeg een heus prinsessenfeest in kasteel Sterrebos. © SB
Redactie KW

Make-A-Wish heeft de kleine Helena een onvergetelijk droomfeest bezorgd in het kasteel van Rumbeke.

Woensdag 29 april is World Wish Day. Het is exact 35 jaar geleden dat in Amerika voor het eerst een kinderwens vervuld werd door Make-A-Wish. Daarom wordt die dag internationaal gevierd. Dit jaar met bijzondere aandacht voor een aantal kinderwensen die vervuld zullen worden. Voor Helena werd die droom al meteen waar gemaakt. ‘s Ochtends mocht ze op de koffie bij koningin Mathilde, in de namiddag was het tijd voor haar feest, in het kasteel van Rumbeke.

“Iedereen die mee in het complot zit, heeft het gelukkig kunnen stilhouden,” zegt Lien Depuydt, die samen met wensverantwoordelijke Martial Feys alles nauwkeurig uitgewerkt heeft. “We zijn vanochtend gestart in Sint-Niklaas. Van daaruit zijn we naar Brussel gereden, waar we op het koninklijk paleis ontvangen zijn. En dit is het hoogtepunt van Helena’s dag: haar prinsessenfeest.”

Niet alleen voor Helena is het een onvergetelijke dag. Ook mama Stefanie, papa Carl, broer Alexander en zus Charlotte konden mee genieten van het grote feest. “De hele dag voelt tot nu toe als een grote droom,” vertelt mama Stefanie. “We wisten dat er iets ging gebeuren, maar dit overtreft echt alle verwachtingen. Het enige wat we wisten was dat we ons deftig moesten kleden. Nu zijn we bij koningin Mathilde geweest, heeft ons meisje drie gloednieuwe outfits mogen kiezen en hebben we in de roze K3-limousine gereden. Dit is de meisjesdroom van elke vrouw!” De stralende gezichten van alle aanwezigen, niet in het minste Helena zelf, vertellen de rest.

(SD – foto SB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier