Eerste ‘Wicked Wednesday’ in gloednieuwe SLESHbar in Brugge

De SLESHbar is gelegen aan het Kraanplein 6 in de binnenstad van Brugge. © svv
Redactie KW

SLESHbar bevindt zich pal in de binnenstad van Die Scone, in het pand gelegen aan het Kraanplein 6. Voortaan kunnen jongeren er om de twee weken gaan chillen.

SLESHbar is een initiatief van het Brugse jeugdhuis Comma. Voor slechts één euro kan de plaatselijke jeugd er over de middag een kom soep aanschaffen. “Het is onze eerste Wicked Wednesday”, zegt Tom Denys van jeugdhuis Comma. “De hele middag kunnen jongeren hier chillen op funky tunes.” Het pand is gelegen aan het Kraanplein, waar je ook de Factor Club vindt, een plek waar regelmatig gefuifd wordt.

Met SLESHbar nodigt jeugdhuis Comma youngsters ook uit om ideeën te komen spuien. “Weet je met je ideeën geen blijf en heb je op woensdagmiddag wat tijd? Of wil je liever plaatjes komen draaien op ons soundsysteem? Of gewoon iets drinken met vrienden? Voortaan kan dit tweewekelijks van 12 tot 18 uur. Heb je zelf suggesties voor onze Wicked Wednesdays, kom dan zeker eens langs en draag bij aan de verdere uitwerking van deze ontmoetingsplek”, geeft Denys nog mee.

De volgende Wicked Wednesday vindt plaats op woensdag 8 november.

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier