Eerste schooldag voor juf Remie in Zandvoorde

Redactie KW

Remie Laurens uit de Steenovenstraat studeerde op 23 juni af als onderwijzeres aan VIVES campus Torhout en staat op maandag 1 september al voor de klas.

Remie wordt titularis van een nieuw bijkomend tweede leerjaar in de vrije basisschool. “Ik ben heel tevreden dat ik als pas afgestudeerde leerkracht onmiddellijk een eigen klas krijg en een stap in de praktijk kan zetten”, glundert Remie (20).

“In juni werd ik opgebeld door Mieke Devisscher, directeur van de vrije basisschool. Ze bood me een job aan in het tweede leerjaar. Ik heb die kans natuurlijk met beide handen gegrepen. In de grote vakantie heb ik mij grondig voorbereid op mijn taak. Ik nam ook contact op met mijn collega juf Els Roose van klas 2A. Ondertussen heb ik ook leren werken met het digitale bord. Ik zal me met hart en ziel inzetten voor mijn leerlingen. Op zaterdag 30 augustus is er een opendag in de school. Ik zie er al naar uit om de jongens en meisjes en hun ouders te ontmoeten”, besluit Remie, klaar voor haar eerste schooldag in de vrije basisschool Zandvoorde.

(GLZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier