De Villa in Kortrijk volgt RaBARber op

Redactie KW

Afgelopen zomer konden alle Kortrijkzanen in RaBARber terecht. Dit concept krijgt deze winter een vervolg, hetzij in een compleet ander jasje.

Het pand zal vanaf 1 december tot eind april worden omgedoopt tot ‘De Villa’. Het concept mag dan lichtjes aangepast zijn, aan de bedoeling van het initiatief verandert er niets. Overleie aantrekkelijker maken voor alle buurtbewoners en Kortrijkzanen in het algemeen blijft de missie.

In ‘De Villa’ zal alles in het teken van muziek staan. Jonge en nieuwe muzikanten zullen er de kans krijgen om in intieme kring te spelen en een naam voor zichzelf te maken. De Villa opent officieel de deuren op zaterdag 6 en zondag 7 december. Initiatiefnemers Sem Van D’huynslager, Annelien Viaene, Hilde Van Maele, Kartien Poppe, Lenny Naert en Laurens Serneelsnodigen alle mensen uit om tijdens dat weekend bij hen aan tafel aan te schuiven, letterlijk en figuurlijk. Er zal een lange tafel zonder stoelen staan. De bezoekers wordt gevraagd een stoel mee te brengen die ze tot eind april kunnen missen.

(RDM – foto JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier