Bram Vandekerckhove nieuwe voorzitter Pittemse jeugdraad

Redactie KW

Op vrijdagavond 5 februari vergaderde de Pittemse Jeugdraad voor de eerste maal dit jaar en bij die gelegenheid werd een nieuwe voorzitter verkozen, een taak die de komende twee jaar voor Bram Vandekerckhove is.

Al vorig jaar liet voorzitter Hannes Popelier weten dat hij, door te drukke beroepsactiviteiten, de voorzittershamer wenste door te geven. De Jeugddienst ging dus op zoek naar nieuwe kandidaten en uiteindelijk stelde Bram Vandekerckhove zich kandidaat. Bram komt zeker niet onbeslagen ten tonele. Hij zetelde al in het dagelijks bestuur van de jeugdraad, is hoofdleider van de Pittemse chiro en is al verschillende jaren hoofdanimator van de Pittemse Speelpleinwerking. “Omdat ik al een tijdje meedraai in het dagelijks bestuur en ik, samen met Hannes, al heel wat taken op mij nam, is de stap naar het voorzitterschap niet zo groot”, vertelt hij zelf. “Ik ben vooral van plan het beleid van Hannes verder te zetten, uiteraard met enkele persoonlijke toetsen.”

(JG – foto JG)

Op de foto krijgt kersvers voorzitter Bram Vandekerckhove (links) officieel de voorzittersmap overhandigd van gewezen voorzitter Hannes Popelier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier