Bissegemse Chiromeisjes zoeken nieuwe leidsters

17/09/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 15/09/17 om 15:04

De Bissegemse Chiromeisjes zijn nog op zoek naar minimum één leidster. Doordat er vorig jaar geen Aspi's waren, was er ook geen doorstroming van leden naar de leiding. Wel starten de Chiromeisjes binnenkort het Chirojaar met een nieuw team als hoofdleiding.

Op zondag 17 september worden de Chiromeisjes die vorig werkjaar in de Chiro waren uitgenodigd voor een laatste Chironamiddag met hun oude leidsters tijdens de gewone uren. Op zondag 24 september vindt dan de startdag van het nieuwe werkjaar plaats van 10 uur tot 16 uur. "Daar komen ze dan ook te weten wie hun nieuwe leidsters worden", vertelt Céline Collia (20) uit Gullegem, die net als vorig jaar hoofdleidster is. Ze deelt die taak komend Chirojaar met Ashley Stoepker (18) uit Bellegem. Zij neemt het medehoofdleidsterschap voor de eerste keer voor haar rekening in opvolging van Eva Pottie, die gestopt is.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!