Beernemse Jeugdawards zijn uitgereikt

De leden van de jeugdraad hadden er zin in en waren al voor de uitreiking goed op dreef. © RB
Redactie KW

Voor de tweede keer werden de Beernemse Jeugdwards (BEJA’s) in The Nooddle uitgereikt. Heel wat stemmen waren binnengekomen en tijdens een leuke avond, vol ambiance, werden in de late uurtjes de Jeugdawards uitgereikt.

De Award voor ‘Meest Verdienstelijke Jeugdvrijwilliger’ ging naar de 18-jarige Warre Teunis, die zowel in de Beernemse scouts als in het jeugdhuis The Nooddle zijn strepen heeft verdiend. “Ik ben ook nog actief bij Kazou Brugge, een jeugddienst van CM Brugge dat een stevig aanbod heeft aan winter- en zomervakanties voor jongeren van 7 tot en met 18 jaar”, vervolledigt Warre Teunis zijn palmares. “Voor mezelf betekent dit een mooie beloning voor alles wat ik doe.”

De Award voor ‘Beste DJ’ was voor Brent Simoens van KLJ Beernem, die als DJ BRNT alle fuiven afschuimt. Jeugdhuis The Nooddle gaat voor de tweede keer lopen met de Award van ‘Favoriet Jeugdcafé’. De ‘Beste Performance’ was voor Xqueeze, de band van Tim Saey. De ‘Beste Fuif’ werd De Nacht van Beernem en het ‘Beste Evenement’ ging naar Spring in ‘t Veld. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier