Beachvolley en After Beachparty in jeugdhuis De Flodder in Langemark

De deelnemende ploegen op het Come Back volleybal zandterrein. © RB
Redactie KW

In het Langemarkse jeugdhuis De Flodder komt er van alles en nog wat aan bod. Naast fuiven heeft ook cultuur en zelfs sport daar voeten in het zand. Ja, het is geen zuiperskapelle maar mensen die van gezellig samenzijn houden met af en toe een pilsje tussendoor. Vriendschap primeert daar boven alles.

Zondag was het de beurt aan hun jaarlijkse zandfeest met ‘Beachvolley’ en ‘After beachparty’. Dit lokte heel wat jong volk in zowel Come Back voor het ‘Beachvolley’ als daarna in de Flodder voor de ‘After Beach fuif’ zelf. Op het zandterrein van tennisclub Come Back was Stefaan Douchy de gastheer die de zand volleyballende gasten in de watten (lees zand) legde. Acht ploegen klopten dat het een lust was. En de organisator Roderik Latruwe was meer dan tevreden met het behaalde resultaat. ‘Rapid Boom Z’ won het zandvolleybalvertoon voor ‘Rapid Boom ZZ’. De ‘Zandboys’ klopten zich als derde uit de slag. Verder stonden nog volgende teams op de zandbodem: De Bende, Moet er nog zand zijn, De sukkelaars, Chiro Poelkapelle en KSA Poelkapelle.

De After Beachparty
De After Beachparty© RB

Na het treffen in Come Back was er ‘s avonds nog een ‘After beachparty’ in de Flodder. Voorzitter Gilke Schier tekende hier voor het succesvertoon. Op deze Beach avond trakteerde ook de kersvers geworden vader Bert Deroo de ganse zaal, hij had zojuist met zijn vrouw Stephanie Vervisch de kleine Tibe op de wereld had gezet. Er was dus meer dan redenen tot feesten met het beachvolley en de geboorte van Tibe. In de Flodder is het stilletjes aan de gewoonte dat men daar voor meerdere zaken ineens de feestvlaggen laat wapperen.

(RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier