Bart Dujardin nieuwe directeur campus Kaai in Kortrijk

Redactie KW

Bart Dujardin uit Vichte is sinds mei directeur van de tweede en derde graad BSO van het Guldensporencollege campus Kaai. Hij neemt deze taak over van algemeen directeur Geert Timperman.

Bart Dujardin (33) is gehuwd met Ine Corteville, een germaniste die les geeft in Waregem. Ze hebben met Thieu een zoontje van twee jaar, en hun tweede kindje verwachten ze begin juli. Hun sociaal leven speelt zich nog altijd af in Deerlijk, van waar ze afkomstig zijn. In zijn jonge jaren was Bart er erg actief in het jeugdwerk, hij zetelde ook in de jeugdraad. Verder houdt Bart van theater. “Ik heb vroeger zelf veel toneel gespeeld en geregisseerd.”

Toeval

Bart is eigenlijk marketeer van opleiding. Per toeval kwam hij in het eerste jaar van de fusie van de Pleinschool in het onderwijs terecht. Bart volgde toen een lerarenopleiding en gaf les aan de vroegere Leiekant, de laatste jaren vooral aan de Broelkant. “De laatste vijf jaar was ik de trekker van de afdeling verkoop, waar ik de specifieke richtingsvakken gaf en stagebegeleider was.”

In september verhuisde Bart mee naar campus Kaai, waar hij in december coördinator. “Ik moest plots minder les geven,wat ik toen erg hard gemist heb. Nu mis ik het precies minder, maar ik heb ook nog geen tijd gehad om het te missen.” (EDB)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier