45-jarige Chiro Voormezele tevreden met geslaagd feestweekend

© TOGH
Redactie KW

Chiro Voormezele bestaat 45 jaar en liet dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Van 11 tot 13 april hielden ze een feestweekend.

Op vrijdag 11 april om 19 uur werd het feestweekend ingezet in OC Kasteelwal met een receptie, fototentoonstelling, optreden van The Benjamins en een schuimparty. Zaterdag 12 april startte met een Fun Run. Vanaf 18 uur schoven 150 mensen aan voor ‘Zwin aan ‘t spit’. Zondag was er een Chiromisviering en een conservenkaarting. Het feestweekend werd afgesloten met een gezellig kampvuur.

Op de foto zien we de leiders en enkele oudere leden die hielpen op de beenhespavond. V.l.n.r. Jentse Cuvelier, Steve Sinnaeve, Arno Verstraete, Frederik Vanderhaeghe, Tine Vankeirsbilck, Flor Lepla, Glenn Mortier, Guillaume Vanderhaeghe, Flore Desodt en Anna Verstraete. Liggend zien we Iris Vanderhaeghe en Jolien Vansteenkiste. Marlies Boeraeve en Tilde Vankeirsbilck ontbreken op de foto. (TOGH)

Op www.kw.be vindt u een uitgebreide fotospecial van het feestweekend van Chiro Voormezele (klik bij Foto & Video op ‘Fotospecials’)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier