Olivier Desmet haalt 8e en 9e horecazaak binnen in regio Roeselare

19/10/12 om 13:56 - Bijgewerkt om 13:56

Bron: Kw

Dat Olivier Desmet een topondernemer geworden is, wisten we al een tijdje. Tot op vandaag runde hij zeven horecazaken waarvan enkele samen met Emmanuel Desimpel en Jens Volens. Volgende week donderdag komt daar een achtste horecazaak bij op de hoek van de Grote Markt en de Ooststraat. "Met Emmanuel Desimpel nam ik de zaak over en begin er het grillrestaurant met de naam Au Saumon", zegt Olivier. "En volgend jaar volgt dan Brasserie waar Drukkerij Nonkel was."

Zes jaar geleden nam Olivier Frituur Theo over en begon daar met zijn eerste eigen zaak: Brasserie Huyze Desmet. Iets later begon hij ernaast met Bistro Vespa'z en zo ging de bal verder aan het rollen en kwamen er nog Vespa'z II en Restaurant Sterrebos in Rumbe...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden