OCMW huurt deel Hof van Brabant af om wachtlijst seniorenwoningen in te krimpen

Redactie KW

Het OCMW heeft 8 woongelegenheden afgehuurd van het complex Hof van Brabant op de hoek van de Albertstraat en Brabantstraat. Bedoeling is de wachtlijst voor seniorenwoningen hiermee in te krimpen.

“Het is de bedoeling om op die manier de wachtlijst van wie aanspraak maakt op een seniorenwoning in te krimpen en zelfs als het kan weg te werken”, vertelt OCMW voorzitter Pieter Callens.

“Elk van de nieuwe appartementen beschikt over alle nodige comfort. Met een kleine buitenruimte en voor- of achteraan parkeergelegenheid. Het complex ligt op wandelafstand van Ardooie centrum met alle mogelijkheden daaraan verbonden. En er kan natuurlijk beroep gedaan worden op alle diensten die door het OCMW aangeboden worden”, weet secretaris Patricia Desmet.

“We hebben ondertussen voor de (succesrijke) bedeling van maaltijden ook een tweede wagen met warmhoudkast ter beschikking. Een bedeling die gebeurt in samenwerking met het wzc Sint-Vincentius”, weet Patricia Desmet nog. (Jan David)

Meer informatie over dit alles krijg je bij het OCMW in het Sociaal Huis, Marktplein 1, thuiszorg@ocmw-ardooie.be of bij secretaris Patricia Desmet 051 74 03 71.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 26 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier