Nog steeds geen duidelijkheid over identiteit lijk Zeebrugge

Redactie KW

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de identiteit en de doodsoorzaak van de vrouw die vorige week in de duinen in Zeebrugge werd gevonden. Dat zegt het parket van Brugge dinsdag. Het doet een oproep tot getuigen.

Vast staat dat het gaat om een, waarschijnlijke blanke, vrouw tussen de 25 en 35 jaar oud. Het lichaam lag al enkele weken onder het zand. Ook naar de doodsoorzaak moet nog verder onderzoek gebeuren. Vergelijkingen met dossiers van vermiste Belgen leverden geen resultaten op. Mogelijk gaat het om een illegale, ongeregistreerde of buitenlandse vrouw.

Lijk door derden begraven

Vorige week ontdekte een wandelaar een hand dat uit het zand in de duinen van Zeebrugge stak. Na verdere uitgraving door het DVI (Disaster Victim Identification) werd het lijk van een vrouw bovengehaald. Eerder meldde het parket al dat de vrouw door derden moet begraven zijn.

(Belga)

Meent u het slachtoffer te kennen of weet u meer over deze vrouw, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be .Een opsporingsbericht staat online op de website van de politie (www.politie.be) in de rubriek “te identificeren”.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Brugsch Handelsblad) van vrijdag 27 augustus 2010

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier