Noël Salenbien van de Gouden Triagel overleden

Redactie KW

Noël Salenbien (59) zaakvoerder De Gouden Triangel in Koekelare is maandag overleden aan een hartstilstand. Hij zou eind deze maand stoppen met de zaak en gaan genieten van zijn pensioen op een appartementje aan de kust, samen met zijn echtgenote.

Vorige week raakte bekend dat de Gouden Triangel, restaurant-tearoom-hotel-feestzaal, haar deuren ging sluiten op 1 januari. Normaalgezien zou Frank Delancker van de aanpalende AD Delhaize de zaak overnemen.

“Eigenlijk is De Gouden Triangel van mijn vrouw Maria Maes en onze dochters Vicky en Yessy, ik ben hier slechts een jobstudent”, verteld Noël Salenbien (59) vorige week aan De Weekbode Torhout. De familie Salenbien heeft een lange geschiedenis in de Koekelaarse horeca. Zij hebben van 1984 tot 1993 de sporthal uitgebaat. Nadat die concessie ten einde liep, zetten ze hun zinnen op de aankoop van de toenmalige parking van het voetbalterrein langs de Ringlaan. Daar zou in 1994 restaurant-tearoom-hotel-feestzaal De Gouden Triangel verrijzen. (Paul Cobbaert)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Torhout) van 25 december 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier