Nieuwe uitbaters voor café ‘t Kroegje in Koekelare

Redactie KW

Geert Vonderlynck heeft zondag de sleutels van zijn café ‘t Kroegje overgelaten aan Jasper Eeckhout en Jessica Vanbossel, een jong koppel uit Hooglede/Ichtegem. Met Geert verliest Koekelare een vaste naam in het horecaleven en een graag geziene cafébaas.

Geert Vonderlynck stopt om een combinatie van familiale en professionele redenen. “Ik volg mijn nieuwe liefde en die woont in Bilzen”, lacht Geert die ook verhuist naar het verre Limburg. “Ten tweede vond ik 25 jaar café houden wel genoeg. Het was tijd om te stoppen. Ik ga nu terug werken in een bedrijf. Het horecaleven is een afgesloten hoofdstuk. Allez, dat denk ik toch.”

De nieuwe uitbaters zijn Jasper Eeckhout (25) en Jessica Vanbossel (19). Jasper is van Hooglede afkomstig en heeft er al een tien jaar lange professionele loopbaan opzitten in de paardensport, meer bepaald de jumping. Jessica woont in Ichtegem en heeft al meer horeca-ervaring. Haar moeder Patricia Opsomer en haar stiefvader Frank Ferier baten sinds september vorig jaar ‘t Brouwershof uit.

(PC)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier