Nieuwe startdatum niet zeker

26/08/09 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:28

Bron: Kw

De Panne-Adinkerke Op vraag van oppositiepartij CD& Vplus vond een extra gemeenteraad plaats over het uitstel van de heraanleg van de Zeelaan. Schepen van Openbare Werken Roland Florizoone (VEDA) was kop van jut. Hij wou in de gemeenteraad geen nieuwe startdatum vastleggen vooraleer de bouwvergunning effectief binnen is.

Dat de werken in de Zeelaan in De Panne niet op 7 september zouden starten, sloeg volgens oppositiepartij CD& Vplus in als een bom omdat de schepen van Openbare Werken in de gemeenteraad nog had bevestigd dat de werken wel tijdig zouden starten. "Er is al altijd een gebrek aan visie geweest. We weten dat de heraanleg van de Zeelaan een complex dossier is. . In vergelijking met onze buurgemeenten hinkt De Panne achterop", uitte Eric Engelbrecht (CD& Vplus) zijn kritiek. "Handelaars van kledij- en schoenwinkels hebben hun collectie al lang op voorhand besteld en andere middenstanders hadden tijdens de heraanleg zelf werken aan hun zaak gepland. Hebben jullie de timing van de werken voldoende in het oog gehouden ?"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!