Nieuwe namen voor Leffingeleuren

© Belga
Redactie KW

De organisatie van Leffingeleuren heeft nog een aantal nieuwe namen bekend gemaakt.

Seasick Steve en Trixie Whitley vormen samen met de eerder aangekondigde Arno op zondag 15 september een soort van headliner-triumviraat. Voor Seasick Steve is het al de tweede keer op Leffingeleuren na zijn concert in 2009. Trixie Whitley bracht dit jaar haar debuutplaat ‘Fourth Corner’ uit. Ook Blaudzun komt op zondag 15 september naar Leffingeleuren, er moet nog één naam bekendgemaakt worden voor die dag.

‘And so I watch you from afar’ uit Belfast scoorde afgelopen weekend nog alle punten na een sterk concert op Dour. Zij zijn bevestigd voor vrijdag 13 september. Ook ‘Girls in Hawaï’ komt dan en zal er meteen ook zijn nieuwe plaat ‘Everest’ voorstellen. Het is één van de weinige data die deze Waalse band in eigen land speelt.

SX

Op zaterdag voegt Leffingeleuren de Belgische band van deze zomer toe aan de line-up: SX. Het trio uit Kortrijk bracht begin dit jaar zijn debuut ‘Arche’ uit en speelt deze zomer op heel wat festivals. The Magician sluit op zaterdagavond de concerttent af met een DJ-set.

Eerder werden al heel wat namen aangekondigd:, onder meer Arno, Daan, Steak Number Eight, Compact Disk Dummies en The Spectors. Leffingeleuren gaat door op 13,14 en 15 september.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier