Nieuwe chipssmaak Tim Van Peteghem uit Brugge komt in de winkelrekken

Redactie KW

Zijn ‘Honey Glazed BBQ Ribs’ is bij de drie finalisten van ‘Maak je smaak’ van Lay’s.

Voor de tweede keer konden creatieve chipsliefhebbers zelf een nieuwe smaak bedenken, met als ultieme doel de nieuwe variant ook echt in de winkel te krijgen. Dinsdag liet Lay’s weten welke drie soorten de finale halen en daarbij zit ook de Honey Glazed BBQ Ribs van Bruggeling Tom Van Peteghem. De 30-jarige eventmanager is dol op barbecues en aperitieven en ontdekte tijdens een reis in de USA ribbetjes met honingmarinade, wat hem meteen inspireerde voor de Lay’s-wedstrijd.

Proeven en stemmen

De smaak zal het moeten opnemen tegen ‘Cocktail Andaluz’ en ‘New York Hot Dog’. Nog tot eind december kunnen alle liefhebbers de drie finalisten ontdekken, proeven en stemmen. Daarna wordt de ultieme winnaar bepaald. Die smaak blijft dan in het aanbod. De bedenker krijgt bovendien 25.000 euro en 1 procent van de omzet voor maximaal 1 jaar. De nummers 2 en 3 krijgen ook nog een mooie financiële ‘troostprijs’.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier