Nieuwe chef aan fornuis Mange Tout Middelkerke

Redactie KW

Jan Moyaert is de nieuwe chef in restaurant Mange Tout langs de Oostendebaan in Middelkerke. Pas 21 jaar jong ziet hij zijn droom werkelijkheid worden.

In 2009 kreeg Middelkerke er met Mange Tout een nieuwe gastronomische tempel bij, met chef Gregory Schatteman aan het fornuis. De zaak kreeg na amper tien maanden al een 14 op 20 in de GaultMillau. En onder impuls van Lieva en Peter Moyaert, ouders van Gregory’s echtgenote Marieke, werd een wijngaard aangelegd in de tuin.

Gregory en Marieke zochten recent andere oorden op; ze namen in Hertsberge het voormalige restaurant Manderley over dat wordt omgedoopt tot restaurant Schatteman. Zo moest in Mange Tout worden uitgekeken naar een nieuwe chef, maar ver moest men niet zoeken. Met zoon Jan, nog maar 21 lentes jong, vonden Lieve en Peter Moyaert, een geschikte opvolger voor chef Gregory.

(GKM/LIN)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier