Nieuwe afrit Ringlaanparking in Tielt eindelijk open

Redactie KW

Woensdag is de nieuwe afrit op de Ringlaan, die toegang geeft op de vernieuwde Ringlaanparking, eindelijk geopend. Dankzij de nieuwe afrit kunnen mensen die gebruik maken van het sportterrein of mensen die in het centrum willen raken nu gemakkelijker op de Ringlaanparking terecht komen. De werken liepen uit door de lange winter.

De nieuwe afrit voor de Ringlaanparking is nog een beslissing van het oude bestuur. Toch kan de afrit nu pas open gaan. Er werden namelijk een pak nieuwe parkeerplaatsen aangelegd op de Ringlaanparking op de plaats waar vroeger bomen en struikgewas stond, maar het laatste laagje asfalt kon er maar niet komen door de lange en strenge winter. Dat kon nu uiteindelijk wel gegoten worden, waardoor de afrit eindelijk kon open gaan.

Als je de afrit vanop de Ringlaan af rijdt, kom je terecht op een nieuw rondpunt. Van daaruit kun je richting Bruggestraat, richting Europahal of richting Ringlaanparking rijden. De bedoeling is dat de centrumafrit iets verderop in de Ringlaan in de toekomst wordt gesloten.

(RDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier