New York Times wildenthousiast over restaurant In De Wulf

12/02/14 om 08:58 - Bijgewerkt om 08:58

Bron: Kw

Chef Kobe Desramaults wordt geprezen als innovatieve chef.

Een van de bloggers voor de New York Times steekt haar lof voor restaurant In De Wulf niet onder stoelen of banken. "Een pelgrimstocht naar een bord", luidt de positiev...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden