New York Times wildenthousiast over restaurant In De Wulf

Redactie KW

Chef Kobe Desramaults wordt geprezen als innovatieve chef.

Een van de bloggers voor de New York Times steekt haar lof voor restaurant In De Wulf niet onder stoelen of banken. “Een pelgrimstocht naar een bord”, luidt de positieve recensie. De Amerikaanse omschreef Dranouter als een culinaire uithoek van België.

De menu’s van Kobe Desramaults worden door de blogger de meest opwindende van de wereld genoemd. “De man zorgt voor vuurwerk met lokale ingrediënten en gebruikt de meest vloeiende en moderne gastronomische technieken. De chef weet ook oude tradities te respecteren”, gaat het verder.

Ongedwongen sfeer

De blogger zette haar tocht verder richting De Vitrine, de Gentse bistro van Kobe Desramaults. “Een luidruchtige kleine brasserie maar dat is hier een pluspunt. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer. De gerechten zijn slim en complex”, vermeldt de columniste van de New York Times nog.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier