Net-Werk! lanceert strijkservice Strijk-Werk!

Redactie KW

‘Net-Werk !’, het ondertussen goed gekende dienstenchequebedrijf van het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap Staden (PWA) opent zijn strijkatelier, een nieuwe service die ‘Strijk-Werk !’ zal heten en uw strijk tot in de puntjes zal verzorgen. “Een nieuwe invulling van de vzw PWA Staden,” vertelt voorzitter Hans Mommerency.

Vzw PWA Staden is reeds lang een gevestigde waarde in Staden en deelgemeenten. Sinds de opstart in 1995 kende het plaatselijke werkgelegenheidsagentschap een dynamische werking. Met de invoering van het federale systeem van de dienstencheques, bouwde het PWA zijn traditionele dienstverlening veder uit met de opstart van een dienstenchequebedrijf op 1 oktober 2004 met de betekenisvolle naam ‘Net-Werk !’. Dankzij het systeem van de dienstencheques kan je bij hen terecht aan zeer interessante voorwaarden.

Particulieren die hulp nodig hebben in het huishouden worden op vandaag dagelijks goed geholpen door 38 enthousiaste medewerksters en twee energieke dames op kantoor. Wanneer je na een lange werkdag thuiskomt zijn er beslist leukere zaken dan een berg strijkwerk die ligt te wachten. Daarom start PWA Staden met een nieuw initiatief : het strijkatelier in deelgemeente Westrozebeke. U kan nu bij PWA terecht voor poetsen, ramen lappen, koken, strijken, kleine naaiwerkjes en boodschappen, tot grote tevredenheid van de steeds verder groeiende groep klanten.

Met de oprichting van het strijkatelier ‘Strijk-Werk !’ onder de vleugels van vzw PWA Staden wil men aan de Stadenaars dus nog een nieuwe dienstverlening aanbieden tevens tewerkstelling creen binnen de eigen gemeente. Via het dienstenchequesysteem kan je dagelijks bij ‘Strijk-Werk !’ terecht om alle plooien weer glad te strijken. Omdat de service aan de klant helemaal bovenaan staat, ontvangt iedere nieuwe klant een gratis wasmand wanneer hij voor de eerste keer langskomt. (Stijn Cappelle)

Wie meer info wenst kan zich wenden tot contactpersoon Caroline Scheldeman op het hoofdkantoor PWA Staden, Lepelstraat 1 Oostnieuwkerke, tel. 051 70 55 96 , cscheldeman.pwa@skynet.be

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Roeselare) van 5 juni 2009.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier