Negen kandidates voor titel Sportambassadrice Waregem

Redactie KW

Op zaterdag 27 september weten we wie de opvolgster wordt van de Wakkense Charlotte Opsomer als nieuwe Sportambassadrice Waregem. Dan dingen negen even sportieve als mooie meisjes in Waregem Expo naar de felbegeerde titel.

Van de negen kandidates heeft enkel Isaura Van Lancker uit Tiegem ervaring in de wondere wereld der schoonheidswedstrijden. Vorig jaar nam de dochter van gewezen profwielrenner Eric Van Lancker deel aan Miss Sports Belgium, afgelopen voorjaar werd ze eerste eredame bij de verkiezing van de Eikoningin in Kruishoutem.

Maar er zijn nog andere kapers op de kust. Zoals de Kruishoutemse Sarah Van Quickelberghe, die rugby (!) speelt. Sigrid Vandewalle (Aarsele) en Laure Robesijn (Bissegem) vervolledigen het kwartet deelneemsters van buiten Waregem. Alicia Lefevre, Tessa Santens, Elise Rickaert, Shari Verniers en Lies Goeminne moeten de Waregemse eer hoog houden.

De winnares van Sportambassadrice Waregem maakt kans om via Miss West-Vlaanderen rechtstreeks door te stoten naar de finale van Miss België.

Verkiezingsshow

De grootse verkiezingsshow van de Sportambassadrice Waregem vindt op zaterdagavond 27 september plaats in Waregem Expo. De presentatie is in handen van Marijn Devalck. Er zijn optredens van dansgroep X-plosion, Brahim, De Romeo’s en een verrassingsact. In de jury zetelen naast enkele bekende Waregemnaren onder wie burgemeester Kurt Vanryckeghem en schepen van Sport Chantal Coussement ook de bekende styliste Viviane Audenaert en internationaal model Laurence De Bisschop.

Een viparrangement voor vier personen kost 250 euro en de prijs van gewone toegangskaarten bedraagt 15 euro in voorverkoop en 20 euro aan de deuren.

Info en tickets : café De Klauwaert of 0472 52 98 09

(TVW)

Het volledige artikel in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Gaver) op 12 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier