Natalia sluit haar zomertournee af op Schiervelde

Redactie KW

Natalia komt op 16 september naar de evenementenhal van Schiervelde voor een benefietconcert. Het optreden kadert in haar zomertournee waarmee ze gedurende de zomer op een tiental plaatsen halt houdt. Roeselare is daarbij een van de laatste haltes.

Het concert wordt georganiseerd door Wim Degezelle, hij doet dat niet zomaar. “Ik heb al heel wat ervaring met het organiseren van evenementen maar toen ik mijn veertigste verjaardag vierde besloot ik om iets speciaals te doen. Van het een kwam het ander: op 16 september organiseer ik samen met enkele partners Natalia in concert”, vertelt Wim.

De enige voorwaarde voor het concert was dat de opbrengst naar een goed doel zou gaan. “Een Vlaams goed doel waarbij het kind centraal staat. Het werden er twee. Het Hart van West-Vlaanderen en de vzw Hippo & Friends zullen ook op de avond zelf uitgebreid vertegenwoordigd zijn.” Het voorprogramma wordt later bekend gemaakt.

Tickets voor het optreden kosten 25, 33 of 38 euro. Vips betalen 100 euro. Alle info via www.nataliainroeselare.be of 0479 08 86 67.

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier