Nancy Vandezande uit Langemark gaat haar kans in ‘Wie kiest Pieter’

Redactie KW

Nancy Vandezande is de enige West-Vlaamse kandidate in het VTM-programma ‘Wie kiest Pieter?’. „Van een zaak ben ik zeker”, vertelt ze ons, „Ik geloof in de liefde.”

Nancy Vandezande is een 38-jarige tandartsassistente uit Langemark. Ze is een van de elf overgebleven kandidates van het programma ‘Wie kiest Pieter?’ op VTM. Nancy heeft een dochter genaamd Elisa en omschrijft zichzelf als ’emotioneel, passioneel en romantisch’. „Ik zag Pieter voor het eerst op de cover van een blad samen met Phaedra Hoste. Die man intrigeerde me en het VTM-programma was de enige manier om hem te leren kennen.”, vertelt Nancy.

Met bang hartje

De vrouw schreef zich met een bang hartje. „Ik weet dat de kijkers zaken over mij zullen te weten komen die ik eigenlijk niet zomaar te grabbel zou gooien.”, vertelt ze. „Misschien springen de boekjes erop. Televisie kan je maken of kraken.”

Eerlijkheid

Nancy hecht naar eigen zeggen veel belang aan eerlijkheid. Na de breuk tussen Pieter en Phaedra Hoste, liet deze laatste weten dat Pieter ‘een probleem heeft met oprechtheid’. Nancy kan deze kritiek gemakkelijk relativeren. „ Als je uit elkaar gaat, vertel je wel eens kwetsende zaken over je ex.” Een mogelijk obstakel voor de relatie is de grote afstand tussen Pieter en Nancy. Pieter woont immers in Antwerpen en Nancy in Langemark. Alle andere meisjes wonen veel dichter. Of het wat geworden is tussen haarzelf en de ex-basketter, mag Nancy niet verklappen.

(JH)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws West)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier