N-VA Kuurne stapt in 2012 alleen naar de kiezer

Redactie KW

De N-VA van Kuurne komt bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012 op met een eigen lijst. In 2006 kwam N-VA nog op met de lokale lijst KARTEL (Open VLD, N-VA en onafhankelijken)

N-VA-voorzitter Jeroen Dujardin: ‘De laatste jaren hebben we heel hard gewerkt aan de uitbouw van onze lokale werking. Het ledenaantal is zeer sterk gestegen. Ons bestuur werd uitgebreid en verjongd. Wij geloven sterk in ons verhaal. Alleen deelnemen aan de verkiezingen is dan ook de logische keuze. Wij geloven dat wij onze boodschap op die manier het best kunnen uitdragen.’

Beloftes intussen nakomen

Het is te vroeg om nu al te zeggen wie de lijst zal trekken in 2012, maar N-VA Kuurne is druk bezig om een lijst met 23 vrouwen en mannen samen te stellen. De samenwerking met KARTEL (Open VLD, N-VA en onafhankelijken) blijft wel behouden tot het einde van deze legislatuur en de N-VA zal alle beloofde afspraken naleven.

Momenteel heeft N-VA in Kuurne met Eric Lemey (schepen van leefmilieu), Nicole Piepers (gemeenteraadslid) en Bram Deloof (OCMW-raadslid) drie mandatarissen.

KARTEL wordt Lijst van de Burgemeester

Burgemeester Vereecke (Open Vld) laat intussen weten dat zijn partij en de onafhankelijken zullen opkomen onder de lijst ‘Lijst van de Burgemeester’.

(BS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier