Mysterieuze verdwijning Wingene: bloed wel degelijk van vermiste Stijn Saelens

02/02/12 om 08:07 - Bijgewerkt om 08:07

Bron: Kw

Ruim een dag nadat op een kasteel van een jong doktersgezin in Wingene een bloedplas en een kogelhuls werd aangetroffen én de vader van het gezin spoorloos verdwenen is, blijft het onduidelijk wat zich precies op het kasteel heeft afgespeeld. Intussen worden wel de schoonvader en schoonbroer van de vermiste 34-jarige man voorlopig vastgehouden in de cel. Het parket wil hen ondervragen over hun mogelijke rol in deze mysterieuze affaire. Ondertussen blijkt uit onderzoek dat het bloed dat gevonden werd, wel degelijk van de vermiste Stijn Saelens is.

André G. en zijn zoon P. werden dinsdagnamiddag van hun vrijheid beroofd in het kader van het gerechtelijk onderzoek naar de feiten die zich eerder die dag afspeelden in een kasteel op het Sint-Pietersveld in Wingene. Daar trof de bewoonster, die huisarts is, dinsdagmiddag bij haar thuiskomst in de hal van het kasteel een plas bloed en een kogelhuls aan....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!