Moord Moorsele: Vriend legt gedeeltelijke bekentenis af

22/04/11 om 18:18 - Bijgewerkt om 18:18

Bron: Kw

(UPDATE 4) Geert V. heeft de moord op zijn vriendin Caroline Vyncke (42) uit Moorsele gedeeltelijk bekend. De reden zou een uit de hand gelopen ruzie tussen het tweetal zijn geweest. De man is formeel aangehouden op verdenking van moord.

De reconstructie vanmiddag in Moorsele moest duidelijkheid brengen over wat er precies is gebeurd op 8 februari, de dag dat Caroline Vyncke (42) spoorloos was verdwenen.

Volgens de onderzoekers heeft de man de vrouw thuis omgebracht toen een ruzie uit de hand liep. Details over moord gaf het parket na de reconstructie niet vrij.

Rolstoel

De man zou het levenloze lichaam van de vrouw in zijn rolstoel hebben geplaatst en is er mee via een steegje in de Rozenstraat en de Overheulestraat naar het nabijgelegen natuurreservaat Groen Lint gestapt. Hij is tot op het brugje over de vijver gereden. Wat er daarna gebeurde, is evenmin meegedeeld.

Maar het kan haast niet anders dan dat de man het stoffelijk overschot van zijn vriendin daar ter plaatse heeft verzaagd om het vervolgens in te pakken en in het water van de Heu...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!