Monsters palmen Bellewaerde in voor Halloweenperiode

Redactie KW

Halloween zit er weer aan te komen en dus krijgt ook Bellewaerde weer een creepy kleedje aangemeten. Dit jaar geen rattenplaag meer, wel een tot uitbarsting gekomen vulkaan, waardoor monsters uit de onderwereld het pretpark inpalmen. Bezoekers kunnen de komende weekends en weken een paar griezels ontmoeten, een aantal attracties kreeg een makeover en er zijn ook speciale Zoorrror-attracties!

Op 20 en 21 oktober, en van 27 oktober tot 4 november kan al wie niet bang is van een gezonde schrik terecht in Bellewaerde Park voor ZoorRror. Er is een vulkaan tot uitbarsting gekomen en daarmee zijn een pak monsters het park binnengedrongen. De vulkaan barst verschillende keren per dag uit en er is ook een kerkhof en een ZoorRror-tunnel. Daarnaast kregen ook enkele bestaande attracties weer een aangepast decor. Het is de komende weken gillen in de River Crash (wees gerust, je komt er levend uit), de Zoo’merang en de ZoorRriagara.

Slijmerig kinderdorp

Ook de kleinsten die al graag eens griezelen komen aan hun trekken, het kinderdorp kreeg immers een laagje slijm over zich heen, met aangepaste attracties en -uiteraard- veel slijm! De monstertjes die daar rondlopen zijn gelukkig ook koddiger dan ze griezelig zijn.

Op 27, 28 en 31 oktober en op 1 november zijn er nocturnes tot 21 uur. Dan is er afsluitend ook telkens vuurwerk.

(FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier