Moeder doodt kind in Leliestraat in Roeselare

Redactie KW

In de Leliestraat in Roeselare vond in de nacht van donderdag op vrijdag een gezinsdrama plaats. Daarbij werd het vierjarig zoontje om het leven gebracht.

Het kindje werd vermoord door de 34-jarige moeder van het kindje. Het was de vader van de moeder die het gruwelijke voorval ontdekte. Aannemer Peter Maes die achteraan het gebouw aan het werk was, zag alles gebeuren. “Rond 8 uur kwam de vader van de moeder hier toe met zijn mobilhome. Hij had een ladder bij zich en klom achteraan de woning op het dak. Wellicht nam hij uit ongerustheid een kijkje.”

Moeder ingerekend

Hij ontdekte het lichaam van het vierjarig zoontje van het gezin in bed en verwittigde meteen de hulpdiensten en politie die snel ter plaatse kwamen. Het kindje vertoonde uiterlijke sporen van geweld. De achtjarige dochter van het gezin zonderde hij af in de mobilhome. “Toen de politie ter plaatse kwam, ging alles heel snel. De moeder werd meteen ingerekend en afgevoerd”, aldus de aannemer.

De vader was op het moment van de feiten wellicht niet thuis. Toen hij in paniek wegreed, kwam het tot een botsing met een ander voertuig. Hij wordt momenteel ondervraagd.

(TD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Moeder doodt kind in Leliestraat in Roeselare

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier