Moderna Products is KMO Laureaat

© Benny Proot
Redactie KW

VIDEO – De fine fleur van de West-Vlaamse bedrijven verzamelde woensdagavond in het Brugse Concertgebouw voor de prijsuitreiking van de West-Vlaamse KMO Laureaat. Het Izegemse Moderna Products ging met de trofee lopen.

Omdat ondernemen belangrijk is. Met die gedachte in het achterhoofd verkiezen Unizo en POM West-Vlaanderen om de twee jaar dé KMO Laureaat van de provincie. De nieuwe KMO Laureaat is een atypisch bedrijf. Het ontwerpt, produceert en verkoopt allerlei benodigdheden voor huisdieren. De familie Saelen is actief in de vierde generatie en telt nu al klanten in bijna zestig landen.

Moderna Products toont zich ook een ambitieus bedrijf. In het strategisch plan voor de komende drie jaren wordt gemikt op een verdubbeling van de huidige omzet en een uitbreiding van het personeelsbestand dat nu 43 medewerkers telt.

Moderna Products mag zich nu ook op Vlaams niveau meten met de beste laureaten uit de andere provincies. Op 7 december wordt in Antwerpen de beste kmo van Vlaanderen gekozen. Twee jaar terug slaagde de West-Vlaamse laureaat Boss Paints er in om ook de hoogste Vlaamse prijs in de wacht te slepen.

Moderna Products is KMO Laureaat

Bekijk hier de reportage

Meer donderdagavond in het Focus- & WTV nieuws en in Krant van West-Vlaanderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier